Krigshjärta innehåller för många h

Eftersom jag har omtenta imorgon så var väl planen att jag skulle plugga men istället har jag satt upp julgardiner och pyntat lite här hemma. Det ser väldigt trevligt ut. Om det bara vore mer städat så skulle det se ännu trevligare ut men det kommer väl.

När jag var färdig med det så fastande jag på inlajv.se (dumma Cia som länkade till den precis när jag skulle plugga) och ägnade en god stund åt att läsa om Just a little lovin’, Le douze och om att ligga död och kissnödig i en myrstack. Och nu vill jag plötsligt jättesupergärna åka på Krigshjärta igen. Mer än jag ville innan förra lajvet eller för den delen efter det också. Och jag funderar på allvar på att åka på nästa Krigshjärta (som av någon anledning inehåller löjligt många h när jag försöker stava till det) trots att jag nog varken har tid eller råd eller en karaktär och det dessutom är i januari eller februari och därmed kommer vara ännu kallare än LSDU som ju ”bara” var i november. Försöker intala mig att jag ska åka på Svart vatten istället och att allt kommer bli bra även om jag inte åker på lajv mitt i vintern. Dessutom vore det ju trevligt att fortsätta med Adaya och partisan var väl uppenbarligen lättare att spela i sommar än nu nästa lajv. Funderar på att lägga mig i hårdträning (jaja. träning i alla fall) så att jag kan vara en ordentlig partisan som faktiskt kan döda folk och gömma sig och ha en chans att vinna en strid istället för en knubbig en som kommer snubbla fram över alla rötter i skogen och inte komma mer än tio meter innan hon blir andfådd och fienden hinner ifatt. Vi får väl se hur det går. Det är en trevlig tanke i alla fall.

2 tankar om “Krigshjärta innehåller för många h

  1. Stéffie skriver:

    Jag är glad att vinterlajvet ligger så långt bort. (Fast nära er…) Då behövde jag inte ens fundera på att vara med. (Men jag var vansinnigt sugen på det, med tanke på miljön det skulle utspela sig i och att de planerat in ett gästabud.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s