Biblioteket igen

Jag har just kommit ifrån min psykolog, där jag suttit och gråtit i en halvtimme, och är nu tillbaka på biblioteket. Min plan var att fortsätta läsa Konsten att skriva en bästsäljare, men Steffi frågade om jag inte kunde vara inloggad på facebook nu när hon har lunch och jag sa att det kunde jag visst vara. Så jag ska prata med henne en timme eller så och sedan fortsätta läsa boken. Såvida jag inte är för hungrig då. Jag har inte ätit någonting idag än. Är redan lite hungrig. Men jag har det sista av min goda köttfärspaj som väntar på mig hemma sedan.

En man kom förresten precis in på biblioteket och ville ha en sak faxad. Det kan inte vara ofta folk faxar saker och ting idag.

When I step into this library, I cannot understand why I ever step out of it.
– Marie de Sevigne

Annonser

6 tankar om “Biblioteket igen

 1. Stéffie skriver:

  Är köttfärs en av dina standardmåltider nuförtiden?;3

  • kmcollin skriver:

   Jag köpte en stor förpackning för ett par veckor sedan och fryste in det i mindre påsar. Så ja, det har blivit en del köttfärs på sistone. Men nu tror jag den är slut.

 2. N. skriver:

  Jag håller med, bibliotek är en fantastisk plats att vara på. Personligen föredrar jag universitetsbiblioteket på många sätt (färre små, små barn) men bibliotek i allmänhet är trevliga.

  • kmcollin skriver:

   Det är nog sant. Men jag har aldrig suttit på ett universitetsbibliotek så jag har lite svårt att jämföra. Det finns bara ett bibliotek i Nybro. Men när jag var där nu så var det ganska ont om folk över lag så man fick vara ifred ändå. (:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s